Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
    T
    T
    T
bg_bomba4_green.jpg
bg_bomba5_blue.jpg
bg_bomba7_red.jpg
bg_green11.jpg
Red-And-Orange-Wallpaper-7.jpg

Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan

image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman
 

KEDAH- MESYUARAT PENYELARASAN MAJLIS WANITA BERTADARUS DAN KHATAM AL QURAN PERINGKAT JABATAN KERAJAAN

MESYUARAT PENYELARASAN MAJLIS WANITA BERTADARUS DAN KHATAM AL QURAN PERINGKAT JABATAN KERAJAAN

____________________

TARIKH : 16 MEI 2019 / 11 RAMADAN 2019
TEMPAT : WISMA DARUL AMAN

____________________

Mesyuarat Penyelarasan Majlis Wanita Bertadarus Dan Khatam Al - Quran Peringkat Jabatan Tahun 1440H/2019M yang dijadualkan berlangsung pada 11 Ramadan 1440H bersamaan 16 Mei 2019 bertempat di Wisma Darul Aman.

Majlis Wanita Bertadarus Dan Khatam Al - Quran Peringkat Jabatan Tahun 1440H/2019M yang mana pastinya bakal mencorak seribu satu memori indah dan pengalaman berharga buat para peserta.

Majlis Wanita Bertadarus Dan Khatam Al - Quran Peringkat Jabatan Tahun 1440H/2019M ini merupakan program melibatkan beberapa Jabatan/Agensi Kerajaan di peringkat Persekutuan dan Negeri. Ini menggambarkan komitmen pihak Kerajaan dalam menerapkan budaya minat membaca terhadap al-Quran dan memahami intipatinya serta mengaplikasikan tuntutan dan larangan Yang Maha Esa dalam amalan kehidupan kita seharian.

Mesyuarat Penyelarasan Majlis Wanita Bertadarus dan Khatam AlQuran di Wisma Negeri dihadiri PKPgB Norkartini Hakhim Jasmi.

 

 
Kemaskini pada 2019-05-27 15:06:16 daripada Admin Kedah

  •  
  • Print
  • Email this page