Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
  T
  T
  T
  T
  T
  T
bg-new-2.png
green-blue-wallpaper-9.jpg
Blue-Background-Images.jpg
Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan
 

Program Kami Sayang Kamu Edisi ke 4

27 April 2019 – Ibu Pejabat, JBPM Negeri Sarawak
 
Kuching, 27 April 2019
Program Kami Sayang Kamu Edisi ke 4 telah diadakan di Ibu Pejabat Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia Negeri Sarawak pagi ini. Program yang melibatkan kerjasama antara JBPM Sarawak, PERISMA, S. H. O. E. S, PERSKEB Sarawak, MYDIN Hypermarket Petra Jaya dan orang perseorangan di sekitar Kuching.
Seramai 35 orang anak-anak yatim dan asnaf diraikan pagi ini. Mereka telah diberikan penerangan berkaitan dengan Keselamatan Kebakaran dan merasai sendiri pengalaman menaiki jentera Bomba. Selesai program di Ibu Pejabat, anak anak ini kemudian dibawa ke MYDIN Hypermarket Petra Jaya untuk membeli belah keperluan menyambut hari perayaan yang akan menjelang tidak lam lagi.
Hadir pada program tersebut ialah YS PKPjB Khirudin bin Drahman @Hussaini, Pengarah Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia Negeri Sarawak dan Puan Hajah Sorryta Khan binti Haji Asgar Khan, Pengerusi PERISMA Sarawak.
 Kemaskini pada 2019-04-29 14:25:30 daripada Admin Sarawak

 •  
 • Print
 • Email this page

Dasar Privasi  |  Dasar Keselamatan  |  Penafian

JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT NEGERI SARAWAK, JALAN SETIA RAJA, TABUAN JAYA, 93350 KUCHING, SARAWAK
No. Tel : 082 - 365 994  |  No. Faks : 082 - 369 646  | E-mel : korporat-swk.bomba@1govuc.gov.my

Hari IniHari Ini1220
Jumlah PelawatJumlah Pelawat4966173