Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
    T
    T
    T
bg_bomba4_green.jpg
bg_bomba5_blue.jpg
bg_bomba7_red.jpg
bg_green11.jpg
Red-And-Orange-Wallpaper-7.jpg

Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan

image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman
 

KEDAH-MAJLIS SERAH TERIMA TUGAS KETUA BALAI KUALA NERANG DAN KETUA BALAI PERSIARAN PUTRA

MAJLIS SERAH TERIMA TUGAS KETUA BALAI KUALA NERANG DAN KETUA BALAI PERSIARAN PUTRA

_______________________

TARIKH : 24 JANUARI 2019 / 18 JAMADILAWAL 1440H
HARI : KHAMIS / 10:30 PAGI
TEMPAT : BILIK MESYUARAT UTAMA, IBU PEJABAT BOMBA SUKA MENANTI

_______________________

Pemangku Pengarah, Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia Negeri Kedah, Penolong Pesuruhjaya Bomba (PPjB) Mohd Zahar bin Abdullah telah menyaksikan majlis serah terima tugas Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Persiaran Putra dan Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Kuala Nerang yang diadakan di Bilik Mesyuarat Utama, Ibu Pejabat Bomba Suka Menanti.

Majlis serah terima tugas Ketua Balai diantara PPgB Mohd Zuhair Faisal bin Zulkifli dengan PPgB Mohd Shukri bin Ahmad Husaini. PPgB Mohd Zuhair Faisal bin Zulkifli telah dinaikkan ke pangkat Penolong Kanan Penguasa Bomba (PKPgB) dan akan menjawat jawatan sebagai Ketua Balai Bomba Dan Penyelamat Taman Tun Dr Ismail Kuala Lumpur.

Turut diadakan serah terima tugas Ketua Balai diantara PPgB Muhammad Nurul Iman bin Mohamad Rawi dengan PPgB Azahari bin AbdullahH. PPgB Muhammad Nurul Iman bin Mohamad telah dinaikkan ke pangkat Penolong Kanan Penguasa Bomba (PKPgB) dan akan menjawat jawatan sebagai Pegawai Kanan di Bahagian Keselamatan Kebakaran, Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia Negeri Selangor.

Majlis telah dihadiri oleh semua Penolong Pengarah Bahagian JBPM Kedah, Ketua Zon, dan Pegawai-pegawai Kanan JBPM kedah.

CC : Jabatan Bomba & Penyelamat Malaysia (Fire & Rescue Department of Malaysia), Bahagian Korporat Jbpm, Jabatan Bomba dan Penyelamat W.P Kuala Lumpur, Bomba Kuala Nerang, Zuhair Zulkifli, Syukri Hashim, shuk shukri husaini

 
Kemaskini pada 2019-01-29 14:24:00 daripada Admin Kedah

  •  
  • Print
  • Email this page