Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
    T
    T
    T
bg_bomba4_green.jpg
bg_bomba5_blue.jpg
bg_bomba7_red.jpg
bg_green11.jpg
Red-And-Orange-Wallpaper-7.jpg

Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan

image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman
 

KEDAH-GENERAL KIT INSPECTION BALAI BOMBA DAN PENYELAMAT KULIM HI-TECH BIL 1/2019

GENERAL KIT INSPECTION BALAI BOMBA DAN PENYELAMAT KULIM HI-TECH BIL 1/2019

___________________________

TARIKH : 13 JANUARI 2019

MASA : 0800 PAGI

_________________________

Ketua Zon 3 (Kulim) Mohd Hafiz bin Suhaimi bersama-sama Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Kulim Hi-Tech, Mohd Yusri bin Yusoff telah melaksanakan general kit inspection bertempat di perkarangan BBP Kulim Hi-Tech.
Di antara aktiviti yang terlibat adalah pemeriksaan perbarisan anggota bomba dari BBP Kulim Hi-Tech, pemeriksaan Personal Protective Equipment (PPE) dan pemeriksaan peralatan.

      

BBP KULIM HITECH  

Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Sungai, TPgB Mohd Ridzuan bin Nut Jamudin telah melaksanakan general kit inspection bertempat di enjin bay BBP Sungai Petani. Di antara aktiviti yang terlibat adalah pemeriksaan perbarisan anggota bomba dari BBP Sungai Petani, pemeriksaan Personal Protective Equipment (PPE) dan pemeriksaan peralatan.

Majlis diakhiri dengan ucapan daripada Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Sungai, TPgB Mohd Ridzuan bin Nut Jamudin dan diteruskan dengan mesyuarat balai serta sesi dialog bersama Pegawai Balai Bomba dan Penyelamat Sungai Petani.

       

BBP SUNGAI PETANI

Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Baling, PPgB Mohd Jamil bin Mat Daud telah melaksanakan general kit inspection bertempat di perkarangan BBP Baling. Di antara aktiviti yang terlibat adalah pemeriksaan perbarisan anggota bomba dari BBP Baling, pemeriksaan Personal Protective Equipment (PPE), pemeriksaan peralatan, dokumen dan jentera.

Majlis diakhiri dengan ucapan daripada Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Baling, PPgB Mohd Jamil bin Mat Daud dan diteruskan dengan mesyuarat balai serta sesi dialog bersama Pegawai Balai Bomba dan Penyelamat Baling.