Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
    T
    T
    T
bg_bomba4_green.jpg
bg_bomba5_blue.jpg
bg_bomba7_red.jpg
bg_green11.jpg
Red-And-Orange-Wallpaper-7.jpg

Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan

image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman
 

Kedah - MAJLIS PERASMIAN PERKHEMAHAN KADET BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA KALI KE 28, TAHUN 2018

18 APRIL 2018 - Majlis Perasmian Perkhemahan Kadet Bomba dan Penyelamat Malaysia Peringkat Kebangsaan kali ke 28 diadakan di Politeknik Sultan Muadzam Shah, Jitra, Kedah pada 18-22 April 2018 telah disempurnakan oleh YAS Dato' Haji Amer bin Haji Yusof, Timbalan Ketua Pengarah (Pembangunan). Turut hadir bersama YS PKPjB Abdul Razak bin Muda, (Pengarah JBPM Negeri Kedah), Noorulanuar bin Baharuddin, (Penolong Pengarah Bahagian Kokurikulum), (Kementerian Pendidikan), Tuan Haji Ruzaini bin Ahmad (Timbalan Pengarah Jabatan Jabatan Pendidikan Negeri) dan Tuan Abdul Latif bin Baharom (Timbalan Pengarah Politeknik Sultan Abdul Halim Mu'Adzam Shah).

Perkhemahan ini merupakan program tahunan anjuran Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) bersama Kementerian Pendidikan Malaysia.

Program ini melibatkan Pasukan Kadet Bomba dan Penyelamat Malaysia dari sekolah-sekolah menengah di seluruh Malaysia yang telah didaftarkan di bawah Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) yang melibatkan 16 negeri di Malaysia.
Kemaskini pada 2018-04-20 14:05:51 daripada Admin Kedah

  •  
  • Print
  • Email this page