Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
    T
    T
    T
bg_bomba4_green.jpg
bg_bomba5_blue.jpg
bg_bomba7_red.jpg
bg_green11.jpg
Red-And-Orange-Wallpaper-7.jpg

Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan

image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman
 

Lawatan Kerja YAS Ketua Pengarah Ke Balai Bomba Dan Penyelamat Penawar, Johor

Lawatan Kerja YAS Ketua Pengarah Ke Balai Bomba Dan Penyelamat Penawar, Johor

 

27 November 2013 (Rabu) ' YAS Dato' Wan Mohd Nor bin Hj. Ibrahim, Ketua Pengarah Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia telah mengadakan lawatan kerja di Balai Bomba dan Penyelamat Bandar Penawar, Johor pada 27 November 2013 (Rabu), pukul 9.30 pagi. Turut hadir ialah YS TPjB Dato' Soiman bin Jahid, Penolong Ketua Pengarah Bahagian Operasi Kebombaan dan Penyelamat, YS PPjB Sobberi bin Basiran, Penolong Ketua Pengarah Bahagian Pengurusan Korporat, YS PKPjB Dato' Ab Ghani bin Daud , Pengarah JBPM Negeri Johor serta pegawai-pegawai kanan JBPM.

 

YAS Ketua Pengarah dan pegawai-pegawai kanan jabatan dibawa melawat sekitar kawasan tapak pembinaan di Sebana Curve, Bandar Penawar serta persekitaran balai dan tempat latihan BBP Bandar Penawar. Seterusnya taklimat ringkas disampaikan oleh Ketua Balai BBP Bandar Penawar mengenai operasi kebombaan dan juga taklimat latihan yang dijalankan sepanjang tahun 2013. Lawatan kerja ini diadakan bertujuan untuk mengeratkan hubungan yang sedia ada antara pengurusan tertinggi dengan pegawai-pegawai bomba. Majlis diakhiri dengan jamuan makan dan sesi bergambar sebagai tanda kenang-kenangan.Sila klik di sini untuk melihat gambar.


Kemaskini pada 2015-01-22 16:21:47 daripada Administrator

  •  
  • Print
  • Email this page