Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
    T
    T
    T
bg_bomba4_green.jpg
bg_bomba5_blue.jpg
bg_bomba7_red.jpg
bg_green11.jpg
Red-And-Orange-Wallpaper-7.jpg

Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan

image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman
 

Kedah - Selamat Bersara Tuan Ahmad

22 MAC 2017 - Majlis Paluan Berundur PKPjB Ahmad Bin Shahabuddin, Pengarah JBPM Negeri Kedah telah di saksikan oleh YAS Dato’ Amer bin Hj Yusof bersama pegawai dan kakitangan di Ibu Pejabat JBPM Negeri Kedah, Alor Setar.
 
Majlis mengetik kad kerja Pengarah JBPM Negeri Kedah telah di saksikan oleh YAS Dato’ Amer bin Hj Yusof di Ibu Pejabat JBPM Negeri Kedah.
Majlis di akhiri dengan sesi mengetik kad kerja (Punch Card) terakhir Tuan Ahmad pada jam 5.30 petang dan disudahi dengan majlis berarak. Berakhirnya perkhidmatan seorang WIRA Bomba yang telah menabur bakti dan khidmat  beiau dalam JBPM selama 40 tahun, bermula pada tahun 1977 hinggalah 2017.

Kami warga JBPM Negeri Kedah mengucapkan Selamat Bersara dan terima kasih di atas segala sumbangan, nasihat dan pengorbanan tuan di dalam kecemerlangan JBPM secara amnya. Jasa dan baktimu akan tetap kami kenang.

"Biar Jasa Jadi Kenangan"


GAMBAR/INFO: UNIT DOKUMENTASIKemaskini pada 2017-05-04 16:14:49 daripada Vox Admin

  •  
  • Print
  • Email this page