Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
    T
    T
    T
bg_bomba4_green.jpg
bg_bomba5_blue.jpg
bg_bomba7_red.jpg
bg_green11.jpg
Red-And-Orange-Wallpaper-7.jpg

Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan

image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman
 

Larian Bersama Bomba Kali Ke-XI Tahun 2013 Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia

Larian Bersama Bomba Kali Ke-XI Tahun 2013 Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia

 

12 Mei 2013 (Ahad) bersamaan dengan 2 Rejab 1434H Larian Bersama Bomba Ke-XI telah diadakan pada 12 Mei 2013 (Ahad) di Dataran Merdeka, Kuala Lumpur yang telah disempurnakan oleh YBhg. Datuk Arpah binti Abdul Razak, Ketua Setiausaha Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan sempena Sambutan Hari Anggota Bomba Sedunia 2013 (World Fire Fighters's Day 2013). Acara tersebut telah mendapat sambutan yang menggalakkan daripada orang ramai di mana seramai 5310 peserta telah disasarkan akan menyertai Larian Bomba bagi semua kategori pada tahun ini. Antara segmen yang diadakan adalah pameran kebombaan utnuk semua pengunjung Larian pada hari tersebut.

 

Turut hadir ialah YAS Dato Wan Mohd Nor bin Hj. Ibrahim, Ketua Pengarah Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia, YAS Dato Mahadi bin Md Ali, Timbalan Ketua Pengarah (Operasi), YAS Dato Hj. Amer bin Hj. Yusof, Timbalan Ketua Pengarah (Pembangunan), YBhg.Dato Soh Chai Hock, YBhg. Dato Badaruddin bin Mat Isa, YBhg. Dato Jaafar Sidek bin Hj. Tambi, Penolong-Penolong Ketua Pengarah, Pengarah-Pengarah Negeri, Pegawai-Pegawai Kanan serta kakitangan JBPM.

 

Sila klik di sini untuk melihat gambar-gambar.


 


Kemaskini pada 2015-01-22 16:11:21 daripada Administrator

  •  
  • Print
  • Email this page