Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
    T
    T
    T
bg_bomba4_green.jpg
bg_bomba5_blue.jpg
bg_bomba7_red.jpg
bg_green11.jpg
Red-And-Orange-Wallpaper-7.jpg

Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan

image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman
 

Majlis Perhimpunan Bulanan Mei 2014 Jabatan Bomba Dan Penyelamat Malaysia

Majlis Perhimpunan Bulanan Mei 2014 Jabatan Bomba Dan Penyelamat Malaysia

30 Mei 2014 (Jumaat) – Majlis Perhimpunan bagi bulan Mei 2014 yang telah diadakan pada 30 Mei 2014 (Jumaat) dan dihoskan oleh Bahagian Pembangunan, Ibu Pejabat, JBPM Putrajaya. Majlis tersebut telah disempurnakan oleh YAS Dato' Wan Mohd Nor bin HJ. Ibrahim, Ketua Pengarah JBPM dan turut dihadiri oleh YAS Dato' Hj. Amer bin Hj. Yusoff, Timbalan Ketua Pengarah (Pembangunan), Penolong-Penolong Ketua Pengarah, Pengarah-Pengarah Negeri, Pegawai-Pegawai Kanan serta kakitangan JBPM.

Sempena majlis tersebut telah diadakan majlis pemakaian tanda pangkat kepada pegawai yang dinaikkan pangkat ke gred KB52, nota serah tugas antara YS PPjB Siti Rohani bin Nadir yang ditempatkan sebagai Penolong Ketua Pengarah Bahagian Pengurusan Korporat dan PPjB Soberi bin Basiran sebagai Ketua Pengajian, Akademi Bomba dan Penyelamat Malaysia Kuala Kubu Bharu. Beberapa pegawai baru yang bertugas di ibu pejabat turut diperkenalkan.

Sila klik di sini untuk melihat gambar.Kemaskini pada 2015-01-22 16:31:02 daripada Administrator

  •  
  • Print
  • Email this page