Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
    T
    T
    T
bg_bomba4_green.jpg
bg_bomba5_blue.jpg
bg_bomba7_red.jpg
bg_green11.jpg
Red-And-Orange-Wallpaper-7.jpg

Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan

image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman
 

Kedah - Perkhemahan Kadet Bomba dan Penyelamat Peringkat Negeri Kedah

SELASA, 14 April 2015 -  Perkhemahan Kadet Bomba  dan Penyelamat telah  diadakan di INTAN Wilayah Utara. Aktiviti ini bermula pada 14 hingga 16 April 2015. dan  melibatkan sebanyak lapan buah daerah sekitar Negeri Kedah menyertai perkhemahan yang di anjurkan oleh Jabatan Pelajaran Negeri Kedah dengan kerjasama Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia Negeri Kedah.
 
Majlis Perasmian dan Penutupan  di sempurnakan oleh YS Pengarah JBPM Negeri Kedah. Ketua Pengarah INTAN Wilayah Utara,  Pengarah Jabatan Pelajaran Negeri serta pegawai-pegawai kanan turut hadir bersama memeriahkan acara tersebut.  Johan keseluruhan acara dimenangi oleh Pejabat Pendidikan Daerah Kuala Muda Yan. Naib Johan pula disandang oleh Pejabat Pendidikan Daerah Padang  Terap. Manakala tempat Ketiga di menangi oleh Pejabat Pendidikan Daerah  Bandar Baharu.

 

INFO/GAMBAR: UNIT DOKUMENTASI
 
Tahniah kepada semua pemenang dan peserta yang terlibat dalam Perkhemahan Kadet Bomba dan Penyelamat, Peringkat Negeri Kedah Tahun 2015.


Kemaskini pada 2015-05-14 00:24:20 daripada Admin Kedah

  •  
  • Print
  • Email this page