Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
    T
    T
    T
bg_bomba4_green.jpg
bg_bomba5_blue.jpg
bg_bomba7_red.jpg
bg_green11.jpg
Red-And-Orange-Wallpaper-7.jpg

Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan

image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman
 

Majlis Perhimpunan Bulanan JBPM Kedah

Rabu, 31 Disember 2014 -  Majlis perhimpunan bulanan  di adakan pada jam 10.00 pagi bertempat di Dewan Bakti, BBP Alor Setar, Kedah. Amanat daripada YS Pengarah, Ahmad Bin  Shahabuddin kepada semua warga JBPM Kedah hendaklah dilaksanakan untuk mempertingkatkan lagi mutu perkhidmatan jabatan.
 
Majlis diserikan lagi dengan Pemakaian Tanda Pangkat  KB44 seramai 4 orang calon telah menerima kenaikan pangkat.  JBPM Negeri Kedah juga mengucapkan selamat datang  dan selamat bertugas kepada Encik Thong Kheng Teck, Ketua Bahagian Kejuruteraan.
 
Majlis diteruskan lagi dengan Penyampaian Cenderamata dan Sijil Penghargaan kepada pemenang Hari Kualiti 2014, Penyampaian Sijil Penghargaan 30 Tahun Perkhidmatan dan Penyampaian Cenderamata serta Sijil Penghargaan Kepada Pesara. Terima kasih kepada semua penerima sijil kerana memberikan perkhidmatan yang cemerlang dan sentiasa berusaha meningkatkan imej jabatan.
 
Gambar sekitar perhimpunan bulanan JBPM Negeri Kedah
SUMBER/FOTO: UNIT PRO


Kemaskini pada 2014-12-31 23:47:27 daripada Admin Kedah

  •  
  • Print
  • Email this page