Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
    T
    T
    T
bg_bomba4_green.jpg
bg_bomba5_blue.jpg
bg_bomba7_red.jpg
bg_green11.jpg
Red-And-Orange-Wallpaper-7.jpg

Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan

image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman
 

Majlis Penutupan Pengauditan Inovasi dan Audit Sirim MS ISO 9001:2015

MERU RAYA, 16 Okt 2019 - Majlis Penutupan Pengauditan Inovasi oleh Ibu Pejabat Jabatan Bomba Dan Penyelamat Malaysia dan Majlis Penutupan Audit Sirim MS ISO 9001:2015 JBPM Negeri Perak 2019 telah berlangsung petang ini di Bilik Mesyuarat Dato Maharajalela, JBPM Negeri Perak.

Pengauditan Inovasi yang bertujuan untuk melaksanakan Pertandingan Anugerah Inovasi Pengurusan Pejabat Terbaik JBPM Negeri, telah diketuai oleh Puan Rossliza binti Che Hassan dan dianggotai oleh Puan Zaiton binti Kassim, Puan Norhasimah binti Hashim dan PKPgB Heilmie Junaidie bin Sulaiman. Majlis Penutup ini telah dipengerusikan oleh Penolong Pengarah (Pengurusan) JBPM Perak, Tuan Mohd Norhafiz bin Tuan Kub.

Bagi Audit Sirim MS ISO 9001:2015 pula, pengauditan telah dilaksanakan oleh Juruaudit SIRIM, En Abdul Lataf bin Daud dan Majlis Penutup telah dilakukan oleh Timbalan Pengarah JBPM Perak, PPjB Mohd Zaki bin Omar.

 

 
Kemaskini pada 2019-10-17 09:05:01 daripada Admin Perak

  •  
  • Print
  • Email this page