Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
    T
    T
    T
bg_bomba4_green.jpg
bg_bomba5_blue.jpg
bg_bomba7_red.jpg
bg_green11.jpg
Red-And-Orange-Wallpaper-7.jpg

Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan

image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman
 

Perutusan YS Pengarah

PERUTUSAN
YS Pengarah JBPM Labuan

 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan selamat datang dan ribuan terima kasih kerana sudi mengunjungi dan melayari laman web Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia, Wilayah Persekutuan Labuan.

Secara umumnya laman web ini merupakan sumber maklumat berkaitan Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia, Wilayah Persekutuan Labuan. Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia, Wilayah Persekutuan Labuan dengan sedaya upaya akan menyebarkan sebarang maklumat mengenai peranan dan aktiviti organisasi ini kepada masyarakat sejagat. Saya yakin dan percaya menerusi laman web jabatan ini, ia akan dapat mencapai "Visi dan Misi Jabatan" iaitu menjadi sebuah organisasi kebombaan dan penyelamatan yang bertaraf antarabangsa.

Sekiranya terdapat sebarang kemusykilan, pandangan dan saranan bagi memperbaiki kandungan laman web ini, bolehlah diajukan kepada WEBMASTER Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia, Wilayah Persekutuan Labuan bagi meningkatkan lagi kualiti maklumat yang perlu dimuatkan dalam laman web ini.

Selamat melayari laman web Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia, Wilayah Persekutuan Labuan.

 
 
PgKB I ISMAIDI BIN HAJI ISMAIL
Pengarah,
Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia
Wilayah Persekutuan Labuan

 

 

 

 
Kemaskini pada 2020-07-22 15:32:59 daripada Admin Labuan

  •  
  • Print
  • Email this page