Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
    T
    T
    T
bg_bomba4_green.jpg
bg_bomba5_blue.jpg
bg_bomba7_red.jpg
bg_green11.jpg
Red-And-Orange-Wallpaper-7.jpg

Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan

image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman
 

Program Gotong Royong Perdana dan Pemutihan Aset Jabatan

BBP Ipoh, 17 September 2019: Program Gotong-Royong Perdana Pemutihan Aset Peringkat Jabatan Bomba dan Penyelamat Negeri Perak merangkumi Bahagian Pengurusan Pejabat Zon 1 Perak, Bahagian Kejuruteraan Jentera JBPM Perak dan Balai Bomba dan Penyelamat Ipoh berjalan selama dua hari bermula daripada hari ini.

Objektif pemutihan aset ini dilaksanakan adalah untuk mengenalpasti bilangan aset yang didaftarkan dan akan ditempatkan semula pada kedudukan selesa serta membuat pengurusan pelupusan aset bagi perolehan yang telah tidak boleh digunakan.

Pelancaran Program telah disempurnakan oleh YS PKPjB Azmi bin Osman, Pengarah JBPM Negeri Perak dalam ucaptama serta pelancaran gimik yang telah dilangsungkan. Turut hadir sama ialah Timbalan Pengarah JBPM Perak, Penolong-Penolong Pengarah Bahagian JBPM Perak, Ketua Zon 1 Perak, Ketua BBP Ipoh, Ketua-Ketua Balai Zon 1 Perak, Pegawai-Pegawai Kanan Jabatan dan Penyelia serta anggota BBP Ipoh.


 

 

 

 
Kemaskini pada 2019-09-18 12:54:08 daripada Admin Perak

  •  
  • Print
  • Email this page