Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
    T
    T
    T
bg_bomba4_green.jpg
bg_bomba5_blue.jpg
bg_bomba7_red.jpg
bg_green11.jpg
Red-And-Orange-Wallpaper-7.jpg
Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan
image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman
 

Selangor - Majlis Silaturahim Antara Pesara

Shah Alam
28/12/2016

Majlis Silaturahim Pesara-Pesara Bomba dan Penyelamat Negeri Selangor telah diadakan di BBP Shah Alam seawal jam 1030 pagi.

Majlis yang julung kali diadakan itu mendapat sambutan lebih dari 300 pesara Bomba yang pernah berkhidmat di JBPM Negeri Selangor.

Seramai 7 orang pesara dan kakitangan yang pernah berkhidmat di JBPM Negeri Selangor mendapat bantuan kerusi roda yang disampaikan oleh YS Pengarah, JBPM Negeri Selangor PKPjB Hj. Zamri Che Din.

Penerima bantuan kerusi roda adalah Pn. Hajjah Rahmah, Pn. Sapilah Kamsah, En. Zohdi Dini, Tn. Haji Idris Sufaat, Tn. Haji Ramli Ambak, Pn. Saroja Satheselan dan En. Rahim Md Som.

Turut hadir adalah PKPjB Othman Abdullah, YS Pengarah JBPM Negeri Johor, Tn. Hj. Zaharuddin Hj. Hassan dan Tn. Hj. Yusof Mohamad yang merupakan mantan YS Pengarah JBPM Negeri Selangor.

Persatuan Pesara-Pesara Bomba dan Penyelamat Negeri Selangor merupakan persatuan yang baru diluluskan pendaftaran oleh Pejabat Pendaftar Pertubuhan.

 
Kemaskini pada 2017-04-17 15:58:02 daripada Vox Admin

  •  
  • Print
  • Email this page