Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
    T
    T
    T
bg_bomba4_green.jpg
bg_bomba5_blue.jpg
bg_bomba7_red.jpg
bg_green11.jpg
Red-And-Orange-Wallpaper-7.jpg
Portal Rasmi
JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA
Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan
image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman
 

Selangor - Ucapan YS Sempena Sambutan Hari Bomba Sedunia

Ucapan YS Pengarah JBPM Negeri Selangor Sempena Sambutan Hari Anggota Bomba Sedunia


ASSALAMUALAIKUM WBT Salam Sejahtera...

Pada mulanya saya mewakili warga JBPM Negeri Selangor ingin mengucapkan Selamat Hari Anggota Bomba Sedunia. Di kesempatan ini saya berbesar hati mengucap jutaan terima kasih kepada seluruh warga JBPM Negeri Selangor diatas komitmen dan tanggungjawab dalam menjalankan tugasan kepada masyarakat. Harapan saya kepada semua anggota perlu ada sikap bertanggungjawab serta ikhlas dalam melaksanakan tugas.

Disamping itu juga semua anggota perlu ada semangat jitu, semangat kekitaan, kerja berpasukan dan perlu ada setiap dalam diri anggota agar ia menjadi satu nadi serta amalan apabila hadir dalam setiap panggilan kebakaran dan penyelamatan agar menjadi tonggak kejayaan khususnya JBPM Negeri Selangor dan JBPM amnya.

Akhir sekali saya mengucapkan syabas dan tahniah kepada semua warga JBPM Negeri Selangor kerana pada tahun 2016 terdapat banyak insiden kecemasan yang dihadiri oleh anggota dan telah membawa banyak kejayaan kepada jabatan dan masyarakat..

SELAMAT HARI ANGGOTA BOMBA SEDUNIA
“BOMBA TONGGAK PENYELAMAT NEGARA”


 Kemaskini pada 2016-05-05 11:51:39 daripada Admin Selangor

  •  
  • Print
  • Email this page